Foto: Ray Kay

Christiane: Slipper oppfølger med Mads Veslelia

Christiane debuterte i fjor med den store poplåten Touch Me Like That og fikk i etterkant av dette en rekke konsertoppdrag i Norge og også et showcase i Los Angeles. Nå er den lovende nykommeren tilbake med oppfølgeren og denne gang har hun teamet opp med Mads Veslelia på låten Bad Girl. 

– Jeg skjønner meg ikke på mennesker som orker å bruke så mye av sin energi og sitt liv på å rakke ned på andre. Man har garantert noe annet man heller bør fokusere på. Allikevel er det mange, spesielt jenter, som bruker tiden sin til å snakke ned andre og fyller på den måten seg selv med negativ energi. Vil det ikke dra en enda lenger ned hvis man bare bruker tiden sin på andre i stedet for å bruke tid på sitt eget liv, og vil det ikke gi en mer om man gleder seg over andres suksess og hva de får til? Det bestemte hvert fall jeg meg for, for flere år siden, forteller Christiane om låten.

Hør Bad Girl her:

Siste innlegg

Joakim Myhre Written by: