Foto: Pressebilde

LOVA: Tar et oppgjør med perfeksjonisme på debuten

LOVA er en 19 år gammel svensk nykommer som i dag debuterer med singelen You Me and The Silence. Hun har et sterkt ønske om å bruke musikken til å gjøre en forskjell og på debuten tar hun et oppgjør med all perfeksjonen man bevitner i sosiale sammenhenger. For LOVA er et ekte forbilde noen som våger å erkjenne alle sider ved seg selv og ikke følge normen.

– You Me and The Silence er en låt hvor jeg løfter perfeksjonen og prestasjonsangsten som fremgår i sosiale sammenhenger. Låten handler om hvordan jeg og mange andre anpasser oss for å imponere andre. Hvordan vi er redde og ubekvemme med tanken på at det kan oppstå stillhet i samtale med noen andre, uansett om det handler om en person du nettopp har truffet eller en venn. Vi skal hele tiden underholde med humor, intellekt og interessante samtaler og med tiden har jeg mistet en del av meg selv. Jeg vil ikke ha samtaler som er filtrerte og usanne. Det gir meg ingenting. Jeg vil kunne være i et rom med deg hvor alt vi har er stillheten sammen og det skal være nok, sier artisten selv om debuten.

Sjekk ut låta her:

Siste innlegg

Joakim Myhre Written by: