Foto: Frida Vega Salomonssen

Little Jinder: Teamer opp med Lykke Li

Little Jinder hadde et suksessrikt år i fjor med en hyllet Sverigeturné som inneholdt opptredener på noen av landets største festivalscener. I tillegg slapp hun låtene Kvicksand og Amy. Etter planene skulle hun også slippe sin tredje svenskspråklige skive, men den ble noe utsatt. Nå er den straks klar og har fått tittelen Hejdå. Første singel ut fra det kommende albumet er låten Hålla handen hvor hun har fått med seg Lykke Li som gjestevokalist.

Hålla handen handler om å komme til et punkt der man innser at man faktisk på ordentlig er umulig å ha med å gjøre. Når man kanskje egentlig ønsker at alt var på en annen måte. Jeg hadde hørt gjennom Lykke Li’s skive Wounded Rhymes igjen noen dager før jeg skrev låten og kjente at den gjorde inntrykk. Jeg relaterer til hennes tekster. I studioet senere kom en rad i versene helt naturlig som lød «du gör vad du vill, I follow rivers». Jeg ville egentlig bare advare henne om det, så jeg sendte henne låten. Det endte med at det ble en duett. Hun er så ekte, så det er en stor ære. Sadness is my boyfriend. 4-ever, sier Little Jinder om låten.

Hør resultatet av samarbeidet her:

Siste innlegg

Joakim Myhre Written by: