Madcon: Lader opp til albumrelease med ny singel

Madcon har servert oss en rekke engelskspråklige hits oppgjennom årene, men nå er de klar for å slippe mer musikk på norsk. Etter å ha sluppet det norskspråklige albumet Contakt i 2012, tar de nå opp tråden på nytt og slipper Contakt Vol 2 i 2018. De begynte så smått å lade opp til releasen når de slapp låten Ting & Tang med Arif på slutten av fjoråret og nå er de klar med neste smakebit fra det kommende albumet. Denne gangen har de teamet opp med Kamelen på låten Drimmedua. 

– Drimmedua? Som vi pleier å si.. Eller, hva er det du driver med du’a? Til tross for omstendighetene og hverdagens utfordringer.. Hva gjør du for å styrke deg selv, og gjøre det du trenger å gjøre for å komme nærmere dine mål? Det ække lek her ute Baba. Men vi har trua på deg.. Så denne her er til de av dere ute som bretter opp ermene og skal til å hoppe i en ny runde. En ny dag. Og fortsatt motivert. Vi tok med Kamelen og for å krydre det enda mer til;) Kjør på. Kjør hårdt!, uttaler Madcon om den nye låta.

Hør Drimmedua:

 

Siste innlegg

Joakim Myhre Written by: