Foto: Pressebilde

Robin og Bugge: Ringer julen inn med Gaute

Robin og Bugge har levert hit etter hit og har blitt store streamingfavoritter. I 2015 teamet de opp med Gaute Ormåsen på låten Fedrelandet som solgte til platina. Nå satser de på å gjenskape suksessen og har nok en gang fått med seg Gaute som for tiden er høyaktuell etter å ha deltatt i Stjernekamp og fikk en plassering på VG-lista i fjor med en remix av en av hans tidligere låter Kjærlighet er mer enn forelskelse. 

Når de denne gangen slår seg sammen på nytt, er det for å spre julestemning med julelåten Saganatt og som alltid låter det veldig catchy.

– Saganatt er vår hyllest til den magiske tiden vi går inn i. Vi elsker julen, vinteren, og JESUS! Det er et under at vi ikke ha tenkt på dette før. Det er kanskje noe av det hyggeligste vi har gjort i et studio. I 2018 håper vi at musikken gjør det så bra at vi ikke blir sett på som divaer når vi setter tre flasker akevitt på konsertrideren til neste jul, sier Robin og Bugge.

Hør Saganatt:

Siste innlegg

Joakim Myhre Written by: