Foto: Mikkel Walle

CLMD: Slipper etterlengtet debutalbum

Martin Danielle er for tiden å se som dommer i The Voice på TV2, men samtidig har han jobbet med å ferdigstille sitt debutalbum Phases som slippes i dag. Albumet har han brukt over to år på å ferdigstille og meningen er at at albumet forteller historien om CLMDs forskjellige kreative «phaser» gjennom karrieren.

– Jeg trengte å finne de rette byggeklossene. CLMD er det viktigste elementet i livet mitt, og jeg ville derfor gi det den plass og tid som det fortjener og som var nødvendig for å kunne fremvise kjernen av hva CLMD er for meg. Jeg vil at alle som hører på albumet skal forstå nøyaktig hva CLMD er og representerer. Phases er min reise både musikalsk og personlig de siste 2 årene. Jeg har brukt mye tid på å forme min egen identitet innenfor musikken og utforsket hvilke sider som trigger meg! Phases er på en måte hva jeg mener CLMD er og hva CLMD skal være fremover, sier Martin selv om debutalbumet.

Sjekk det ut her:

Siste innlegg

Joakim Myhre Written by: