Foto: Pressebilde

Carl Aksel: Klar for et nytt kapittel

Carl Aksel ble et kjent navn etter at han deltok i fjorårets sesong av Paradise Hotel. I ettertid av konkurransen begynte han sammen med tidligere Paradise-deltaker Hef Augusto og lage musikk og de gjorde stor suksess med flere av låtene de ga ut under duoen Aksel & Hef. Tidligere i år skilte de lag og Hef har allerede gitt ut to singler. Nå er det Carl Aksel sin tur til å debutere som soloartist og det gjør han ved å ta et oppgjør med fortiden. Nå har han skilt lag med tidligere partnere og flyttet ut av byen for å starte på et nytt og bedre kapittel etter å ha levd et turbulent liv.

-Tenker på meg selv når jeg har skrevet denne låten som betyr så mye for meg. Det er en naken låt som skildrer noe gammelt rusk jeg har i sekken som jeg vil kvitte meg med! For mange er det også en låt som skildrer at man egentlig er helt avkledd i denne verden på grunn av alle sosiale medier! Dette er min første solosingel. Jeg har vært i en duo som er avsluttet, og ikke noe mer enn det, jeg kommer alltid til å gjøre musikk og den er denne veien jeg vil gå! Håper du nyter låten og hører masse på den, sier Carl Aksel i anledning slippet.

Hør Neste gang:

Siste innlegg

Joakim Myhre Written by: