Foto: Pressebilde

Atle: Satser videre på norsk

Atle overrasket når han tidligere i år gikk over til morsmålet og slapp sin første norskspråklige singel Usynlig. Låten ble godt mottatt og spredte seg raskt – noe som førte til at den gikk rett inn på 81 plass på Spotifys Top 200 chart. Nå velger han å satse videre på norskspråklig musikk og skal etter planen slippe en EP i mars. I første omgang slipper han den nye låten Se deg igjen som er andre låt ut fra den kommende EPen.

– Det er ganske åpenbart hva låta handler om, men situasjonen av det jeg beskriver kan variere. Vi er alle mennesker og jeg som alle andre har gjort ting jeg gjerne skulle gjort annerledes. Jeg føler at låta har en viss desperasjon som mange sikkert kan kjenne seg igjen i hvis man mister noen man har nær seg, enten det er familie, venner eller kjæreste. Hvis man bare kunne fått snakket med de en siste gang, så ville alt blitt annerledes, sier Atle selv om låta.

Hør Se deg igjen her:

Siste innlegg

Joakim Myhre Written by: