Foto: Rune Bendiksen

Sandra Lyng: Teamer opp med OnklP

Etter at hun gjorde comeback i 2013, har Sandra Lyng imponert med en rekke singelutgivelser. Tidligere i år slapp hun sin første norskspråklige singel på over 10 år og i sommer gjorde hun suksess med låten Bungalow sammen med Temur. Nå er hun klar med mer musikk på morsmålet og har denne gang teamet opp med selveste OnklP på sin nye singel Fall.

– Fall handler om kjærlighet. At kjærligheten er større enn alt det overflødige. Større enn penger og status. Det tar kanskje bare litt tid før man innser det. Kanskje du har værti ett forhold som har vært litt turbulent, men du ender alltid opp tilbake med den du har den magnetiske tiltrekkningen til. Den personen som alltid har vært der for deg, den du alltid «faller» tilbake til. Den som alltid vil være der, på ditt sterkeste og svakeste. Love wins!, sier duoen om låten.

Sandra og OnklP har lenge hatt et tett bånd og hatt i flere år hatt et ønske om å gjøre en låt sammen. Nå føltes endelig alt riktig.

– Vi har kjent hverandre nå i 12 år og har siden 2005 snakket om å gjøre en låt sammen. Vi har også skrevet ting sammen opp igjennom årene som har blirt ligget i «hvelvet». Endelig fant vi den rette låta for oss og det føles fint å kunne være sårbar og ekte. Jeg har alltid vært glad i Pål (Onkl P) og digger det han har gjør som låtskriver og rapper. Jeg er så er stolt av å gjøre en låt med han, sier Sandra.

– Sandra hadde en perfekt låt ide som fikk meg til å skrive om det jeg gikk igjennom akkurat da, forteller OnklP.

Hør resultatet av samarbeidet her:

 

Siste innlegg

Joakim Myhre Written by: