Foto: Adam Falk

Julie Bergan: Viser en mer moden side

Julie Bergan har de siste årene gitt ut hit etter hit og befestet seg som en av de fremste artistene i Norge. Nå er hun klar for å innta hitlistene igjen med sin nye singel Incapable – en låt som viser en artist i stadig utvikling.

– Incapable handler om at det trygge valget ikke nødvendigvis er det riktige, for det må være noe magi der, sier Julie selv om låten.

Snart drar hun ut på turné med ny musikk i bagasjen og har ingen planer om å gi seg med det første.  Fremover blir det mye hard jobbing og å kjempe for en mer likestilt musikkbransje.

– Når jeg ser fremover ser jeg verdensturnéer, store festivaler og masse ny musikk. Men jeg ser også hardt arbeid, fullt fokus og urealistiske mål som sakte men sikkert blir realistiske. Jeg blir utrolig inspirert av hardtarbeidende kvinner som jobber for det de tror på, det er det som motiverer meg aller mest i jobben min. Jeg har opplevd at mange undervurderer kvinnelige artister, spesielt innenfor pop-sjangeren. Det ser jeg som en av mine plikter å gjøre noe med. Åpne dører, utfordre standarder og sette eksempler for jenter som vokser opp i dag. Det er en helt egen drivkraft for meg, sier hun.

Hør Incapable her:

Siste innlegg

Joakim Myhre Written by: