Foto: Pressebilde

Ina Wroldsen: Klar for et nytt kapittel

Ina Wroldsen har skrevet låter for noen av verdens største stjerner og har også gjort det skarpt med sine solosingler. Nå er hun klar for et nytt kapittel i sin karriere etter å ha signert med Simon Cowells plateselskap Syco tidligere i år. Den første låta ut på det nye selskapet heter Strongest og er en følelsesladet og ærlig poplåt – noe som etterhvert har blitt et kjent varemerke for Ina sine låter.

– Opplevelsen og reaksjonen som ble til ‘Strongest’, tilhører en god venn av meg. Den er hard, bitter men også ektefølt og triumferende. Det er jo én side av en sak, men jeg ønsket å gi den siden en stemme. Jeg skrev låten sammen med Arnthor Birgisson (Ask Embla) og BAARD Mathias Bonsaksen, sier artisten selv om den nye låten.

Hør låta her:

Siste innlegg

Joakim Myhre Written by: