Foto: Kyle Meyr

Emila: Teamer opp med amerikansk YouTube-fenomen

Politistudenten Emila debuterte tidligere i år med låten Kimura via Sony Music. Nå er den unge nykommeren tilbake og har fått med seg det amerikanske YouTube-fenomenet Tyler Ward på sin ferske singel I’d Be Lying som kom til etter et samarbeid med det svenske produksjons- og låtskriverteamet The Family.

– At Tyler ble med på duetten er egentlig helt mind blowing! Jeg trodde ikke helt på det da jeg fikk vite det av teamet mitt i Sony. Jeg var litt i sjokk! En så musikalsk og dyktig fyr, jeg ble så glad! Og jeg synes stemmene våre passet så godt sammen og håper publikum vil føle det samme. Teamwork makes the dream work og jeg er granske sikker på at alle oss samlet; Sony,The Family og meg & Tyler utgjør et dream team, sier Emila selv i anledning slippet.

Sjekk ut låta her:

 

Siste innlegg

Joakim Myhre Written by: