Foto: Pressebilde

Ingvar: Idol-vinneren tilbake med nytt sound

Ingvar vant den norske utgaven av Idol i 2014 og slapp året etter sin EP-debut Vol I. Under denne perioden vant han folkets hjerter med sin vokal og musikken han fremførte var tydelig inspirert av eldre dager. Nå har han vært borte fra rampelyset et par år og er nå klar for å tre frem igjen.

– Det skjedde utrolig mye på kort tid da jeg var med i Idol – og det var kjempemoro. Så ble det litt stille. Og jeg trengte en tenkepause. En tid gjorde jeg alt mulig annet enn musikk. Dro på fiske i storhavet, i storm og blæst. Bygget meg hus hjemme på Kvaløya. Mens jeg lurte på hva som var veien videre. Jeg vurderte til og med å begynne på medisinstudiet, som var planen min før jeg ble med i Idol, forteller Ingvar.

Slik ble det heldigvis ikke og nå er han tilbake med et nytt og mer moderne sound. Den nye låten Echoes har han skrevet selv i samarbeid med Kjetil Mørland som også har produsert låten i samarbeid med Daniel Løberg.

– Den nye låten min er representativ for musikk som jeg selv hører mye på. At jeg liker god musikk fra gamle ikoner forhindrer ikke at jeg også føler meg helt hjemme i mye av det som er dagens musikk-uttrykk.

Hør låta her:

 

 

Siste innlegg

Joakim Myhre Written by: