Foto: Pressebilde

Chinook: Går en organisk retning

Norsk-nederlandske Chinook endte på en tredjeplass i Idol i 2014. Da hun slapp sin debutsingel Go Home gjorde den brått stor suksess og artisten valgte å holde en lav profil og åpnet seg etterhvert opp om sine følelser om lav selvtillit på sosiale medier.

Etter en liten pause fra rampelyset, slapp hun låten Dancing In Flames og fulgte opp med Your Eyes som ble sluppet for noen måneder siden. I sommer har hun vært å se på blant annet NRKs Sommertoget og VG-lista XTRA. Nå er hun aktuell med sin nye singel Bones er spilt inn i London sammen med stjerneprodusentene i duoen The Nexus (Lana Del Rey, Hurts) og Anu Pillai (Sound of Arrows, Holychild).

– Bones handler om å finne seg selv igjen når du er fortapt og om å uttrykke følelser med handling. Jeg elsker det organiske og simple soundet av «Bones», og jeg føler låta passer perfekt til min personlighet og stemme, sier Chinook om låten.

Hør den her:

Siste innlegg

Joakim Myhre Written by: