Foto: Stephen Butkus

Sondrey: Teamer opp med Rebecca Black

Sondrey ble kjent for det norske folk da han deltok i The Stream på TV2. Etter konkurransen tok slutt, har han fortsatt å bygge videre på sin karriere med flere singelslipp. Nå har han fått med seg YouTube-fenomenet Rebecca Black (som ble verdenskjent med singelen Friday), på sin nye singel som har fått tittelen Scream. 

Sondrey og Rebecca møttes gjennom YouTube etter at Sondrey publiserte en remix av musikken hennes og de fant deretter tonen på Skype. Her presentere Sondrey henne for en låt han hadde produsert og de begynte sammen å samarbeide om å skrive sangteksten over Skype. Tidligere i sommer tok Rebecca turen til Norge for å legge vokal på låten sammen med Sondrey og nå er resultatet klart.

– Rebecca er veldig effektiv og snakker rett fra hjertet. Det er gøy å jobbe med en som er så tydelig på hva hun mener fungerer, sier Sondrey om samarbeidet.

Rebecca deler samme begeistring og var aldri i tvil om at dette var et prosjekt hun ville ta del i.

– Da jeg hørte Sondrey’s remix av musikken min visste jeg umiddelbart at han var en artist jeg hadde lyst til å jobbe med. Han er ekstremt fokusert og det har vært veldig lærerikt, sier hun.

Hør låta Scream her:

Siste innlegg

Joakim Myhre Written by: