Foto: Pressebilde

Anine Stang: Oppfordrer til å ha troen på seg selv

Anine Stang gjorde for alvor sitt inntog på den norske musikkscenen i 2010 når hun slapp debutsingelen Trying You On. Hun fulgte opp med flere sterke poplåter og gjorde seg bemerket i Norge gjennom tv-konsepter som Det store korslaget, Beat for Beat, Popstokk og Melodi Grand Prix. Etter å ha stilt i sistnevnte med låten The Young i 2013 ble det stille fra den fremmadstormende popstjernen. I løpet av tiden hun har vært borte, har hun jobbet frem masse nytt materiale som hun nå endelig er klar til å vise frem. Første låt ut er anti-jantelov-låta Badass Motherfucker. 

– Jeg ønsker å spre et positivt budskap om at det er lov å tro på seg selv. At det er greit å gi seg selv en klapp på skuldra og si at du er bra nok, sier Anine selv om låta.

Låten kom til etter en tøff periode med skrivesperre, men etter en samtale med Black Eyed Peas-produsenten Prinz Board, løsnet alt.

– Han inspirerte meg til å bruke det som hadde vært kjipt til å skape budskapet jeg ønsker å få fram i musikken min. Og da kom denne låten plutselig helt av seg selv, forteller hun videre.

I anledning det nye singelslippet, har hun også laget en Badass t-skjortekolleksjon som kommer for salg i neste uke hvor overskuddet går til organisasjonen MOT og deres kamp mot mobbing.

– Når du har på deg t-skjorta viser du verden at du føler deg bra nok som du er, og dét kan ingen ta fra deg, avslutter hun.

Badass Motherfucker har blitt en fresh og moderne poplåt som viser at Anine har brukt tiden godt og utviklet seg selv som artist siden sist vi hørte fra henne. Dette er en låt som er lett å få på hjernen og som gir lyst til å slippe ut «badassen» man har i seg og bare danse og ha det gøy. Man kan trygt kalle dette en solid comeback-låt og nå er det bare å ønske Anine velkommen tilbake og håpe på flere låter av samme kvalitet i tiden fremover.

Hør låta her:

Siste innlegg

Joakim Myhre Written by: