Foto: Remi Salievski

WNDR: Teamer opp med britiske Jordan King

Oslo-baserte WNDR er godt i gang med å bygge en karriere og har allerede bemerket seg med låter som Human og Medicine. Nå har han teamet opp med den britiske R&B-stjernen Jordan King og slipper i dag låten Let It Out

Hvordan føles det å være tilbake med ny låt?

– Føles bra, takk! Var på tide føler jeg!

Hvordan vil du beskrive låten Let It Out?

– Heller mer mot den sounden jeg kanskje er mest kjent for lydbildemessig, så ville sagt en typisk WNDR låt med fantastiske RNB/Soul vokal fra en utrolig flink Artist.

Du har teamet opp med britiske Jordan King. Hvordan skjedde det?

– Jeg kontaktet ham, dro til UK og spilte inn låta. Var ikke noe store greier som skjedde, to mennesker som forstår at man er større enn folk flest tror, så vi klikket med en gang.

Hvordan var det å samarbeide med han?

– Det var utrolig gøy, vi snakker daglig omtrent og er blitt gode venner.

Hvilke andre artister står øverst på listen over ønskede samarbeid?

– Jeg er utrolig glad i artister fra UK med tanke på vokal så NAO er vel den jeg virkelig vil gjøre noe med nå.

Hva er planene dine videre i år?

– Prøve å få sluppet en singel til i November til nye og lojale fans, en del mennesker som har vært utrolig tålmodige og ventet på mer musikk fra meg, så føler jeg må gi dem noe mer. Også skal jeg forberede liveshowet for 2018. Skal spille Trondheim Calling, så må uppe gamet litt.

Hør Let It Out:

Siste innlegg

Joakim Myhre Written by: