Foto: Jens Haugen

Petter Katastrofe: Slipper hyllest til Olav Thon

Katastrofe har hatt en hektisk sommer etter suksessen med låten Om alt går til helvete som har streamet nærmere 7, 5 millioner og som han har opptrådt med på noen av de største scenene i Norge gjennom sommeren. Nå bytter han navn til Petter Katastrofe og slipper i dag sin neste singel som er en hyllest til Olav Thon.

– Jeg føler jeg jobber uhyre mye og tar ytterst sjeldent fri. Men jeg benytter jo setningen »Det fikser jeg i morgen» i ny og ne, som alle andre. Alle andre bortsett fra Olav Thon. Han er ikke noe «tar’e i morgen»- type. På kontoret hver bidige dag i en alder av 94 år….(!) For en maskin. Maskiner fortjener en sang oppkalt etter seg!, sier Petter Katastrofe.

Sjekk ut hyllesten her:

 

Siste innlegg

Joakim Myhre Written by: