Foto: Pressebilde

ATLE: Går over til norskspråklige låter

ATLE slo først gjennom i X-Factor med sitt rocka uttrykk, men tidligere i år overrasket han alle når han gikk over til R&B. Nå er det igjen klart for nye endringer etter et produktmøte før sommeren hvor Atle spilte opp noen norske skisser som alle i teamet hans digget. Nå er det lagt en plan for flere norskspråklige singler fremover og den første i rekken slippes i dag. En låt som er særdeles catchy og lett å få på hjernen og hvor Atle slipper lytteren tettere på seg og får vist mer av sine låtskriverferdigheter.

Usynlig er den mest personlige og ekte låta jeg noen gang har skrevet. Den er et resultat av en periode i livet mitt hvor jeg ikke hadde det så veldig kult. Hvor jeg egentlig hadde lyst til å låse meg inne og bli borte, men samtidig måtte jeg stå og spille inn tv-programmer og opprettholde den plettfrie fasaden. Ha på den blide masken som alle kjenner. Før i tiden har jeg veldig opptatt av å passe inn i båsene folk har satt meg i. Jeg har strebet etter å beholde status, etter «å være flink», etter å gjøre alt riktig. Lage et produkt som skal passe inn, som skal funke. Og det kreves jo ikke en rakettforsker for å skjønne at det ikke har funket. Nå har jeg lagt bort alle triksene og laget bare meg. Om det er bedre eller dårligere vet jeg ikke, men det er hvertfall ekte. Også har jeg vært så heldig at jeg har fått hjelp av Jesper Borgen for å gjøre siste finpuss på produksjonen, så den låter så bra som den bør, sier Atle selv i anledning slippet.

Sjekk ut låta her:

Siste innlegg

Joakim Myhre Written by: