Foto: Simen Falck Evensen

Mike Orlando: Går solo etter suksessen med Aksel & Hef

Hef Augusto var tidligere en del av paradise-duoen Aksel & Hef som hadde flere streamingfavoritter og som opparbeidet seg en stor fanskare gjennom sin turnévirksomhet rundt i Norge. Nå har guttene skilt lag og Hef Augusto står på egne bein under det nye artistnavnet Mike Orlando når han i dag slipper debutsingelen som har fått tittelen En Som. 

– Aksel & Hef har vært et utrolig spennende og morsomt prosjekt – noe som gjorde at vi var begge langt nede når vi valgte å legge det vi hadde bygget opp bak oss. Vi har begge et enormt stort hjerte for musikken men selve retningen innen sjangere, musikkstil og preferanser var forskjelligartet. Nå føler jeg at tiden er inne for å gå min egen retning med min stil. Jeg vil utdype min egen kreativitet og tydeliggjøre dette for meg selv og mine lyttere. Erfaring har gjort meg trygg på å gå solo i både produksjon og opptreden – noe som gjør meg svært motivert for dette prosjektet. Har også opparbeidet meg et sterkt team som nå er mine nærmeste venner og vi står sammen om å gjøre det vi elsker, nettopp musikk, sier Hef i anledning slippet.

Sjekk ut låta her:

Siste innlegg

Joakim Myhre Written by: