Foto: Jonathan Vivaas Kise

Loveless: Teamer opp med svensk X-Factor-vinner

Norske Loveless har slått seg sammen med den svenske X-Factor-vinneren Awa på den nye låten Bad4U. Vi tok en prat om låten og samarbeidet. 

Hvordan vil dere beskrive låten Bad4U?

– Bad4U er en låt som vi er veldig stolte av. Vi klarte fange akkurat den stemningen vi ville da vi var i studio med Awa og Leslie Tay. Melankolsk R’n’B som man kan danse til, blir vel ikke bedre enn det.

På låten har dere fått med den svenske X-Factor-vinneren Awa. Hvordan skjedde det?

– For å være helt ærlig så visste vi ikke at hun hadde vunnet, eller vært med i, X-Factor før vi møtte henne for første gang i studio. Det var vel Eirik som første fant den ene singelen hennes, og da vi hørte den tenkte vi med engang at vi måtte prøve få til et samarbeid!

Hvordan vil dere si det var å samarbeide med hverandre?

– Det var veldig gøy! Vi hadde et par dager i studio sammen og vi fant vel tonen ganske kjapt. Awa er utrolig flink, og en veldig morsom person å henge/jobbe med. Leslie Tay, som også var med på å skrive låten, er jo en utrolig dyktig låtskriver også, så hele prosessen føltes ganske lett.

Hvilke andre artister drømmer dere om å samarbeide med i fremtiden?

– Det er mange vi drømmer om, men om man skal bare si en, så kanskje Chris Brown er et av de større ønskene. Rent vokalmessig så er han helt fantastisk.

Hva har dere brukt den siste tiden til forutenom å jobbe frem den nye singelen?

– Vi har brukt veldig mye tid i studio. Vi produserer jo også for andre artister så det blir veldig mye studioarbeid altså. Men har jo fått tid til litt ferie, også spilte vi bla på Slottsfjell, hvor vi hadde med oss mange av de gode vennene våre i Nora Collective. Det var utrolig moro!

Hva er planene videre for høsten? 

– I høst skal vi endelig slippe litt mer musikk. Vi har brukt mye av det siste året i studio, og samarbeidet med mange fantastiske artister, så høsten er for vår del handler først og fremst om å slippe ny musikk. Og det gleder vi oss veldig til!

 

Siste innlegg

Joakim Myhre Written by: