Foto: Pressebilde

Arshad Maimouni: Teamer opp med Lars Vaular + Amanda Delara

Arshad Maimouni slapp tidligere i år låten Historien om gutten med Arif. Nå er r&b-stjernen aktuell med ny låt og denne gangen har han teamet opp med selveste Lars Vaular og den lovende nykommeren Amanda Delara som er godt i gang med å bygge seg opp en karriere.

Den nye låten, Tilbake til meg, er produsert av Kristoffer «Monkis» Munkvold og er en akustisk-preged låt med bruk av sampling.

– Kort fortalt handler låten om å ikke bli tatt for den man er, men heller potensialet som ligger i en. Man gir avskjed når det fiktive potensialet ikke strekker, men så er man plutselig mer interessant når øyeblikket snur, sier Arshad selv om låten.

Lars Vaular og Amanda Delara var ikke vonde å be når de ble spurt om å ta del i den nye singelen. Begge er godt fornøyd med resultatet av samarbeidet.

– Jeg har veldig stor respekt for Arshad Maimouni. Han har en fantastisk stemme og personlighet som jeg har digget siden han først kom på musikkscenen med låten Definere megDet er alltid inspirerende å være i studio med han. Jeg må også si at det var ekstra stas å høre Amanda Delara synge på norsk igjen, og jeg liker hvordan låten står på flere bein med våre forskjellige stiler, sier Lars Vaular.

– Jeg ble så glad da jeg ble spurt om å være med på denne låten, fordi den ga meg en veldig spesiell følelse. Jeg husker jeg skrev verset mitt på under en halvtime, fordi temaet var så tidsriktig i forhold til hva som skjedde i livet mitt akkurat da, sier Amanda Delara.

Hør låta her:

Siste innlegg

Joakim Myhre Written by: