Youth: Ny oslobasert duo debuterer

Youth er en ny norsk popduo bestående av Helene Svaland og Jim Bergsted. I dag slipper de sin debutsingel All Night som utgis på selskapet Diamond Club.

Duoen henter inspirasjon fra annen musikk, og blant favorittene er Ellie Goulding og indie-bandet Foster The People. Når de nå debuterer, har de derfor endt opp med et produkt som kan plasseres litt midt mellom.

Resultatet har blitt en herlig, synthdrevet poplåt med sterk og særegen vokal. Her har de funnet et spennende musikalsk uttrykk som kler de på en fin måte. Dette låter lovende for en videre karriere for den nyetablerte duoen. Norge har ikke spesielt mange duoer innenfor popsjangeren, så Youth ønskes absolutt varmt velkommen.

Hør All Night her:

[soundcloud url="https://api.soundcloud.com/tracks/226089943" params="auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true" width="100%" height="450" iframe="true" /]

Siste innlegg

Joakim Myhre Written by: