Foto: Pressebilde

Jesper Jenset: Catchy sommerhit fra idolsjarmøren

Jesper Jenset smeltet mange pikehjerter i fjorårets utgave av Idol og hadde en ganske stor hit med låten Call Me Yours fra den offisielle Idol-cden. Låten var lett det mest radiovennlige og catchy sporet på cden og ga en lovende forsmak på hva vi hadde i vente fra idolstjernen. 

Nå er han ute med sin første låt på egenhånd etter deltakelsen og her er det ingen grunn til å bli skuffet. Låten er som skreddersydd for Jespers fanbase og låter svært catchy og sommerlig. Han har gjennom deltakelsen i Idol samlet seg opp en relativt stor fanbase som sikkert vil føre denne låten høyt opp på Norges hitlister. 

Det har kommet få store stjerner ut av de siste utgavene av Idol og det skal bli spennende å se hvordan karrieren til Jenset utvikler seg. Han har iallfall et svært godt utgangspunkt og fortsetter han i samme spor som dette, har unggutten gode forutsetninger for en lysende karriere innen musikkbransjen. 

Siste innlegg

Joakim Myhre Written by: