Foto: Pressebilde

Ace Wilder: Klar for å innta hitlistene i sommer

Hun hadde en megahit med låten Busy Doin’ Nothin’ som forøvrig havnet på andreplass i fjorårets finale av Melodifestivalen. Deretter fulgte hun opp med låten Riot som forsåvidt var en fin poplåt, men som kanskje ikke holdt helt samme standard som hiten fra Melodifestivalen. Deretter ble det helt stille fra Ace Wilder. Nå er hun imidlertid endelig tilbake. 

Den nye låten har fått tittelen Stupid og vi kan absolutt tilgi Ace Wilder all ventetiden når hun nå kommer med noe såpass bra som dette. Dette låter svært catchy og er helt på høyde med superhiten Busy Doin’ Nothin’. Dette er en låt full av energi og med et gedigent refreng som låter svært catchy. Nå har heldigvis artisten mer musikk på lager for oss og slipper om kort tid EPen The Wild Card. 

Siste innlegg

Joakim Myhre Written by: