Alejandro Fuentes: Ute med norskspråklig sommerlåt

Alejandro Fuentes gjorde tidligere i år et comeback med sin første norskspråklige singel . Nå er han ute med oppfølgeren Encore og den sjarmerende sørlandsdialekten kler Alejandro på en glimrende måte.

Han sang seg inn i Norges hjerter i 2005-utgaven av Idol med sin fløyelsesmyke stemme og med det nye soundet på morsmålet kommer virkelig stemmens hans frem i sitt rette element. Det er få norske popartister som synger på norsk og det er flott å se at noen fortsatt gjør det – spesielt når det funker så godt som i dette tilfellet.

Låten er en hyllest til musikken og handler om  følelsen du får når du hører en låt du digger for første gang.

Encore er absolutt en sånn type låt man digger umiddelbart ved første avspilling. Dette er vakkert og fengende fra første sekund. Låten er selve lyden av sommer og dette er en herlig og idyllisk sommerlåt som absolutt fortjener en plass i din spilleliste for sommeren 2015.

Alejandro har gjort et solid comeback til musikken og låter bedre enn noensinne. Vi gleder oss på fortsettelsen.

Bonus: Alejandro slapp også låten Nabolaget mitt i samarbeid med Selvaag Bolig for en tid tilbake. Den er hakket mer rolig, men likevel en fin liten popperle.

Siste innlegg

Joakim Myhre Written by: