Foto: Pressebilde

Eric Saade: Svensk popyndling tar en funky retning

Han ble slått av Måns Zelmerlöw i årets Melodifestivalen og fikk dermed ikke dra til Wien med låten Sting. Saade ligger likevel ikke på latsiden og følger opp med en låt som muligens er enda bedre; nemlig catchy og funky Girl From Sweden som garantert vil falle i smak i hjemlandet Sverige.

Dette er super poplåt med et fengslende refreng og en skamløs bruk av plystring som gjør at låten fester seg på hjernen din og blir der. Det gjør ingenting når låten er så bra som dette. Den svenske artisten har muligens hentet noe inspirasjon fra Jason Derulo på denne låten, men Saade har en tydelig egenart i stemmen og store mål og ambisjoner som artist. Han er blant sveriges beste entertainere i popbransjen og dette låter så internasjonalt og fett at låten lett burde fange oppmerksomhet utenfor Sveriges landegrenser.

Saade har mer musikk på lager og han lover et funky sound på den kommende skiva. I første omgang ventes en EP i sommer og albumet er planlagt til høsten.

Han skal i tillegg turnere rundt i Sverige i sommer med showet sitt Saade Stripped Live Part 2. Til høsten tar han også turen til Norge og Telenor Arena på arrangementet Ladies Night Out den 30 oktober. Der får han blant annet selskap av Ronan Keating, Admiral P og boybandet 5ive.

Se Eric og de svenske jentene hans nedenfor:
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=CGLth-fhUFw&w=560&h=315]

Siste innlegg

Joakim Myhre Written by: