Foto: Pressebilde

Bonnie McKee: Byr på hud og treningsøvelser i ny musikkvideo

Etter å ha lagd en rekke hits for blant annet Katy Perry forsøker Bonnie McKee å få en artistkarriere på egenhånd. Hun lanserte låten American Girl i 2013. En låt som dessverre ikke fikk den anerkjennelsen den fortjener. Fansen har lenge ventet desperat på en oppfølger og nå har de endelig fått det i form av låten Bombastic som forøvrig har fått en 80-tallsinspirert og lettkledd video som du kan se nedenfor.

Denne gangen er Bonnie ekstra gavmild og følger opp med en EP i slutten av juni. EPen består riktignok av bare fire låter, men forhåpentligvis vil hun få nok oppmerksomhet rundt musikken sin denne gangen at hun dropper sitt lenge etterlengtede album innen rimelig tid.

Det er ingen tvil om at denne jenta kan kunsten å lage hits når man ser tilbake på låter hun har vært med og skrevet for andre artister. Hun har nemlig hatt en finger med i spillet på noen av de største hitene til artister som Katy Perry, Britney Spears, Ke$ha, Taio Cruz og Rita Ora.

Alt burde ligge tilrette for at Bonnie også burde klare seg på egenhånd, men det er som kjent vanskeligere når man er et ukjent navn for folk flest. Vi håper likevel musikken hennes taler for seg og at folk får øynene opp for denne dyktige artisten.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=LYgHiwTxe94&w=560&h=315]

Siste innlegg

Joakim Myhre Written by: