Foto: Pressebilde

Tooji: Slipper videoen til årets Pride-låt

Det er kun få uker siden Tooji slapp sin seneste låt L.Y.S., men allerede nå er han aktuell med en ny singel. Han er nemlig artisten bak årets Pride-låt i forbindelse med Oslo Pride som går av stabelen på Spikersuppa i juni. Tooji kommer selvfølgelig å være tilstede og fremføre låten Father på Pride Park under åpningsshowet i Spikersuppa 24. juni og i forbindelse med paradseshowt 27. juni.

Låten kommer i to ulike versjoner; Cinematic Project og Mood Melodies Mix. Begge versjonene er solide låter som atter en gang viser at Tooji kjører sitt eget løp og har trekt seg langt unna Eurovision-stempelet.

Tooji skapte sjokkbølger over hele landet da han lanserte videoen til låten og samtidig kom ut av skapet. Vi blander oss ikke inn i debatten her på PopMag, men fokuserer heller på det flotte musikalske arbeidet Tooji har gjort. Dette er en låt som fortjener å bli hørt, så sjekk ut videoen her.

Her kan du streame begge versjonene av låta. De er vidt forskjellige i soundet, så det burde dermed være plass til begge versjonene i spillelisten din.

Siste innlegg

Joakim Myhre Written by: